MENIU
Pizza Napoletana
Pizza Napoletana
-
Quattro Formaggi e Porcini
Sos alb, Mozzarella Fior di Latte, Scamorza Dolce, Gorgonzola, Parmezan, Crema cu Hribi50,00 RON
Panuozzo Napoletano
Panuozzo Napoletano
Antipasti
Antipasti
Sosuri
Desert
Desert
Soft Drinks & Water
Soft Drinks & Water
Fresh & Lemonade
Fresh & Lemonade
Cafea & Ceai
Cafea & Ceai
Bere
Cocktail
Cocktail
Cocktail Non-Alcholic
Cocktail Non-Alcholic
Vinuri Pahar
Vinuri Pahar
-
Truentum Milare Rosato (Rose) 150ml
Cantine Truentum
Obținut din soiurile Montepulciano și Merlot.
Culoare: roz somon
Miros: intens, fructat și floral, cu note de banană și cireașă neagră
Gust: moale, fresh, bine echilibrat, cu note minerale
Asocieri culinare: excelent ca și aperitiv, dar poate fi consumat alături de pizza, carne albă, legume la grătar, supă de pește, brânzeturi cremoase
"Vinurile din Abruzzo sunt printre cele mai vechi vinuri din Italia. Gustul lor este deosebit datorită terenului și climei blânde care caracterizează dealurile Abruzzo. Zona este predominant muntosă datorită prezenței Apeninilor estici din Abruzzo, inclusiv Munții Maiella, Gran Sasso și Laga. Truentum este numele latin al orașului Martinsicuro situat lângă râul care ia numele omonim Tronto (Truentum). Viile (10 Ha) sunt situate în Controguerra (Teramo), zonă este caracterizată prin soluri calcaro-argiloase și nisipos-argiloase între munți și coasta Adriaticii. Crama este situată chiar lângă râu, în municipiul Controguerra (Teramo) și tocmai din acest motiv aduce un omagiu unui loc celebru, antic și menționat de unii dintre cei mai mari filosofi și scriitori ai antichității precum Cicero, Pliniu, Dante și Boccaccio."
Vin Rosu Italia
Vin Rosu Italia
-
Truentum Montepulciano Abruzo 0.75L
Montepulciano d'Abruzzo Nereto este produs de Cantina Truentum, o companie care aparține Cantine Nae, o companie tânără care reunește vinuri produse din diferite regiuni ale peninsulei Italiene. Truentum s-a născut în 2020 în Abruzzo, în zona Controguerra, la granița cu Marche.
Se naste pe Dealurile Aprutini din strugurii Montepulciano, care sunt presati usor. Fermentarea are loc în rezervoare de oțel la o temperatură controlată și durează 15-20 de zile. Vinul se maturează în aceleași recipiente.
De culoare roșu rubiniu cu reflexe violete, nasul dezvăluie arome intense de fructe de pădure, prune, cireșe, îmbogățite cu note de cafea și vanilie. Sorbitura este calda, cu taninuri moi.
Se asortează bine cu paste coapte cu sos de carne și brânzeturi semi-mature. -
SALSEDINE Negroamaro IGT 0.75L
96 Puncte Luca Maroni
Salsedine Negroamaro IGP este produs din soiul de struguri Negroamaro 100% din Puglia de Sud, oferind vinului o culoare rosie rubinie bogata. Chiar din momentul deschiderii vinului, aroma seducatoare de fructe de padure, prune si cirese impreuna cu putina cafea si cacao alba se intinde in aer si umple nasul
Vin Alb Italia
Vin Alb Italia
-
Truentum Calafiori Pecorino IGT 0.75L
Obținut din 100% Pecorino, strugurii sunt desciorchinați, apoi presați ușor. Fermentarea se desfășoară la temperatură controlată, apoi maturarea în tancuri de oțel
Culoare: Galben pai pal cu ușoare reflexe verzui
Miros: Fructat cu note citrice și tropicale, piersici albe, mango și salvie care se amestecă cu arome florale elegante
Gust: Plin, cu o structură bună și un final lung, cu un postgust ușor balsamic
Asocieri culinare: Pește, paste, carne albă și brânzeturi.
"Vinurile din Abruzzo sunt printre cele mai vechi vinuri din Italia. Gustul lor este deosebit datorită terenului și climei blânde care caracterizează dealurile Abruzzo. Zona este predominant muntosă datorită prezenței Apeninilor estici din Abruzzo, inclusiv Munții Maiella, Gran Sasso și Laga. Truentum este numele latin al orașului Martinsicuro situat lângă râul care ia numele omonim Tronto (Truentum). Viile (10 Ha) sunt situate în Controguerra (Teramo), zonă este caracterizată prin soluri calcaro-argiloase și nisipos-argiloase între munți și coasta Adriaticii. Crama este situată chiar lângă râu, în municipiul Controguerra (Teramo) și tocmai din acest motiv aduce un omagiu unui loc celebru, antic și menționat de unii dintre cei mai mari filosofi și scriitori ai antichității precum Cicero, Pliniu, Dante și Boccaccio. -
Greco di Tufo Feudi di San Gregorio 0.75L
Un vin ce beneficiaza de o denominatie specifica (DOCG), care atesta apartenenta sa la clasele superioare de pe taram italian, obtinut din struguri Greco, rezultatul bogatiilor de terroir din Feudi di San Gregorio. Imediat dupa ce sunt alesi strugurii, acestia sunt supusi presei usoare, iar mustuiala obtinuta este supusa fermentatiei vreme de 4-5 luni in cuve de otel inoxidabil in compania drojdilor alese pentru a integra o structura specifica. S-a folosit metoda batonajului repetat, astfel vinul integrand aciditatea potrivita. Prezinta o culoare galbena, sustinuta de reflexe aurii. Nasul este intampinat de arome fructate persistente (prune verzi), dar si senzatii balsamice proaspete ce aduc aminte de menta. Gustativ atacul este intens, aciditatea bine conturata, urmele de mineralitate marcante aratand caracterul specific strugurilor culesi din terroir. A se consuma alaturi de mancaruri mediteraneene, diferite specialitati italienesti sau branzeturi proaspete de bivolita.
Vin Rose Italia
Vin Rose Italia
-
Truentum Milare Rossato 0.75L
Cantine Truentum
Obținut din soiurile Montepulciano și Merlot.
Culoare: roz somon
Miros: intens, fructat și floral, cu note de banană și cireașă neagră
Gust: moale, fresh, bine echilibrat, cu note minerale
Asocieri culinare: excelent ca și aperitiv, dar poate fi consumat alături de pizza, carne albă, legume la grătar, supă de pește, brânzeturi cremoase
"Vinurile din Abruzzo sunt printre cele mai vechi vinuri din Italia. Gustul lor este deosebit datorită terenului și climei blânde care caracterizează dealurile Abruzzo. Zona este predominant muntosă datorită prezenței Apeninilor estici din Abruzzo, inclusiv Munții Maiella, Gran Sasso și Laga. Truentum este numele latin al orașului Martinsicuro situat lângă râul care ia numele omonim Tronto (Truentum). Viile (10 Ha) sunt situate în Controguerra (Teramo), zonă este caracterizată prin soluri calcaro-argiloase și nisipos-argiloase între munți și coasta Adriaticii. Crama este situată chiar lângă râu, în municipiul Controguerra (Teramo) și tocmai din acest motiv aduce un omagiu unui loc celebru, antic și menționat de unii dintre cei mai mari filosofi și scriitori ai antichității precum Cicero, Pliniu, Dante și Boccaccio."
Vin Rosu Romania
Vin Rosu Romania
-
Domenile Franco-Romane Merlot 0.75L
Infiintata in anul 2000 de catre Denis Thomas, crama Domeniile Franco Romane reprezinta o companie dezvoltata apoi de o intreaga echipa de specialisti romani si francezi si preluata in anul 2020 de catre un grup de invesitori romani, pasionati de domeniul viticol. Situata in Dealu Mare, podgoria de 85 ha ofera anual struguri de cea mai inalta calitate, transformati apoi in vinuri apreciate peste tot in lume. DFR Merlot 2020 este un astfel de exemplu, un vin rosu sec, rubiniu intens, cu o structura bine definita, din care nu lipsesc aromele elegante si catifelate de fructe de padure si cirese negre. Degustati acest vin la 15-18 grade Celsius -
Domeniu Bogdan Cuvee Experience Rosu 0.75L
Domeniul Bogdan Cuvee Experience Rosu 0,75l
Strugurii(Feteasca Neagra,Merlot,Cabernet Sauvignon) sunt culeşi manual şi adunaţi în lădiţe de capacitate mica (10 kg) în luna Octombrie.Ajunşi la crama strugurii sunt desciorchinaţi cu blândeţe şi sortaţi cu atenţie.Aproximativ 15% din vin a fost maturat în butoaie de stejar francez de capacitate de 500 L timp de minim 12 luni. După îmbuteliere, vinul a fost învechit minim 2 luni la sticla. Culoarea este roşu vişiniu, olfactiv este elegant, uşor condimentat, piper verde şi o tuşă de lemn dulce,gustativ: corp mediu,cu taninuri catifelate, arome fructate şi cacao, alcoolul bine integrat.
Alcool 14% in volum
Cupaj / Rosu / Sec / Romania / Murfatlar
Ambalare: 0.75 l
A se consuma la o temperatura de 15-17 ° Celsius. Asocieri culinare: miel la cuptor, piept de raţă, coaste de porc şi brânzeturi maturate. -
Aurelia Visinescu Artisan Feteasca Neagra 0.75L
Artisan este linia noastra dedicata soiurilor romanesti singulare sau cupajate specifice zonei Dealu Mare. Sunt vinuri trecute prin filtrele meticulozitatii, intr-un proces de productie elaborat unde priceperea intalneste inspiratia. Aceste vinuri poarta amprenta si personalitatea creatorului Aurelia Visinescu, tocmai de aceea nu incearca sa fie perfecte sau standard, imitand un sablon inert, ci sunt vinuri cu identitate.
Acest sortiment este caracterizat de arome bogate, frumos echilibrate si are puterea de a impresiona prin onestitatea gustului, complexitate si eleganta. Culoarea rosu- granat, intensa si stralucitoare, aroma intensa de fructe de padure negre, prune proaspete si uscate si accentele de condimente dulci il fac unul dintre preferatele consumatorilor de vinuri rosii.
Toate acestea, dar si textura catifelata, corpolenta si taninurile moi duc la nasterea unui sortiment placut, cu o personalitate aparte. Temperatura ideala de servire este intre 16- 18 grade Celsius si cel mai bine este sa fie servit alaturi de preparate pe baza de carne de vanat, gratar sau branzeturi puternic aromate. -
Cuvee Uberland Recas 2021 0.75L
Cuvée Überland este vinul-fanion al Cramelor Recaș, cu un istoric de vinificare recunoscut prin numeroase distincții locale și internaționale – ultima dintre acestea fiind cea a celui mai bun vin roșu românesc din cadrul competiției „London Wine Competition 2022”. Un cupaj din Merlot/Cabernet Sauvignon
Un amestec aproape alchimic, în care cele două soiuri implicate colaborează perfect, fără să se se simtă vreun moment că ar fi vorba de un cupaj, nu de un soi pur. Nasul porneşte din note de afumat şi de grafit, creşte apoi spre fructe deshidratate, pentru a se deschide brusc într-un complex de dulceţuri, gemuri şi fructe zemoase, susţinut din planul secund de urme de cerneală, lemn uscat, cardamom, frunze uscate, vanilie, eucalipt şi boia de ardei roşu. Gustul trădează imediat tinereţea vinului, însă doar prin aciditatea încă ridicată şi senzaţia de vin tare. În rest - corpul solid, evoluţia gustativă, fluenţa de mătase cu care se trece de la un ton la altul, postgustul elegant şi lung. Este o adevărata excursie prin expresiile tipice ale vinului roşu de anvergură, cu schimbări molcome, dar spectaculoase.
Alcool 15% in volum.
Cupaj / Rosu / Sec / Romania / Podgoria Banatului - Recas
Ambalare: 0.75 l
Temperatura optima de consum 17-19° C, Asociere culinară: alaturi de branzeturi puternic aromate, carne rosie, in special vanat.
Vin Alb Romania
Vin Alb Romania
-
Solo Quinta Recas 0.75L
Inconfundabilul Solo Quinta Alb este cupajul alb (sec) alcătuit din cele 4 soiuri albe: Chardonnay, Fetească Regală, Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc și Traminer Roz: un soi cu pieliță roșiatică, vinificat în alb, care se schimbă în fiecare an.
Vinul este de culoare galben pai, briliant și limpede. Nasul este concentrat și elegant: în prima fază domină fructele exotice – litichi, ananas, fructul pasiunii – completate de notele fructelor de vară: caise și piersici. După aerare, putem detecta aromele complexe secundare de stejar, migdale prăjite, vanilie și caramel. Gustativ, vinul prezintă un corp puternic și armonios. ADN-ul Solo Quinta este completat de soiul Traminer Roz, care se distinge prin note fine de flori de vară. Un vin alb cu caracter persuasiv, care rezistă și evoluează în timp. -
Vox Dei Tamaioasa Romaneasca DD 0.75L
Vox Dei Tamaioasa Romaneasca DD 0,75 L
Un Tămâioasă 100% românesc din regiunea Dealu Mare (comuna Săhăteni, județul Buzău), un vin demidulce cu note aromatice bogate, ce se exprimă în registrul fructelor exotice supracoapte. Culoare galben-pai și un parfum delicat de flori de iasomie, mentă și busuioc. Corp plin, textură catifelată, un rest de zahăr parțial echilibrat de aciditatea vie și alcoolul bine integrat (12%). Gust de bergamotă, pară, ananas și pepene galben. Postgust lung, cu impresii de anason, dulceață de trandafiri și coajă de portocală.
Recomandări de servire: legume caramelizate, mezeluri, brânzeturi proaspete, deserturi ușoare.
Temperatura optimă de consum: 7-12°C.
Prosecco & Spumant
Prosecco & Spumant
-
Casanova Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG 0.75L
Casanova Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG 0,75L
Arealul de culttivare pentru Casanova Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. Extra Dry cuprinde orașele Conegliano și Valdobbiadene. Această zonă se întinde pe teritoriul a 15 municipii, circa 18.000 de hectare. Prosecco a fost cultivat pe aceste dealuri de mai bine de două secole. Din secolul al XIX-lea, odată cu înființarea Școlii de Vinificație și Oenologie și a Fermei Experimentale de Vinificație din Conegliano, cercetările privind Prosecco au făcut progrese mari, facilitând răspândirea în zonă a acestui valoros soi de struguri. Prosecco, în varianta lui efervescentă, este un vin care este capabil să satisfacă gusturile chiar și ale celor mai pretențioși cunoscători.
În pahar, vinul este de un galben pai strălucitor cu perlaj rafinat și persistent. Olfactiv dezvaluie note minerale, note florale de trandafir, iasomie, glicină și salcâm și note fructate de măr, banană și ananas.
Alcool 11% în volum.
Se bea răcit la o temperatură cuprinsă între 6° și 8°C. Se recomandă utilizarea unui pahar destul de mare, în formă de lalea, care să vă permită să apreciați aromele în bogăția lor. Asocieri culinare: foarte versatil, este ideal pentru a fi savurat împreună cu prietenii. Se potrivește perfect cu gustări delicate sau preparate pe bază de pește. -
Casanova Cuvee Extra Dry 0.75L
Casanova Cuvee Extra Dry 0,75L
Sunt momente care evocă clipe magice și inspiră bucurie, momente în care inima are nevoie de strălucire. Cu Casanova Cuvée Extra Dry, această senzație plutește în aer ca un parfum, gustul îți gâdilă papilele gustative, iar aromele sale te înconjoară într-o atmosferă magică, în care totul se combină pentru a crea noi emoții.
Spumant cu o culoare galben pai, cu perlaj viu. Arome plăcute și proaspete, cu note de fructe galbene precum piersici și caise. Revigorant și cu un gust armonios.
Alcool 11% în volum.
Zaharuri reziduale: 15 – 17 g/l
Se bea răcit la o temperatură cuprinsă între 7° și 9°C. Se recomandă utilizarea unui pahar destul de mare, în formă de lalea, care să vă permită să apreciați aromele în bogăția lor. Asocieri culinare: perfect pentru aperitiv sau ca atare, dar și alaturi de preparate pe baza de pește sau fructe de mare. -
Casanova Miniatura Prosecco 0.2L
Vinul Casanova Prosecco Extradry este produs 100% din soiul de struguri Glera, originar din zona Treviso. Această zonă rurală are cele mai bune soluri și condiții climatice care conferă vinului caracteristici unice. Procesul de vinificație folosit se numește „Metoda Charmat”- care implică fermetarea într-o autoclavă din oțel inoxidabil, obținându-se un prosecco brut, captivant și perfect pentru toate ocaziile.
Când este turnat in pahar, acest prosecco are o culoare galben pai strălucitor, cu câteva note verzui. Perlajul este persistent și dezvoltă arome intense de flori de salcâm și arome fructate de măr galben. Are o intensitate buna, proaspat, elegant si catifelat la gust.
Alcool 11% în volum.
Zaharuri reziduale: 15 – 17 g/l
Se bea răcit la o temperatură cuprinsă între 6° și 8°C. Se recomandă utilizarea unui pahar destul de mare, în formă de lalea, care să vă permită să apreciați aromele în bogăția lor. Asocieri culinare: excelent ca aperitiv, este ideal cu supe de leguminoase și fructe de mare, paste cu sosuri delicate de carne, brânzeturi proaspete și carne albă. -
La Torre Saten Franciacorta Brut 0.75L
Franciacorta Saten se face doar din struguri albi (predominant Chardonnay si Pinot Blanc - max 50%). Este renumita pentru gustul ei catifelat si perlajul mai fin, caracteristici datorate presiunii mai mici de 5 atmosfere din sticla, fata de cele 6 atmosfere folosite la celelalte sortimente. Daca doriti sa gustati un spumant specific zonei Franciacorta si sa va delectati cu bulele de vinuri spumante fantastice, produsele cramei LA TORRE sunt neaparat de incercat
DIGESTIF & APERITIF
DIGESTIF & APERITIF
-
Amaro Averna
Amaro Averna este un lichior italian, originar din Sicilia, cu o denumire ce provine de la numele inventatorului său, Salvatore Averna, care a creat această reţetă deosebită în anul 1868. Amaro Averna îmbină clasicul cu stilul modern şi reprezintă dintotdeauna o garanţie a calităţii, fiind considerat unul dintre cele mai faimoase bittere din lume. Datorită gustului fin, aromelor deosebite şi echilibrului perfect dulce-amărui, lichiorul poate fi savurat în orice moment al zilei, sec, cu gheaţă sau direct din congelator. Este recomandat ca lichiorul să fie savurat după masă, ca digestiv.